2010. március 4., csütörtök

Laczkó a legnyagyobb szarkeverő.


Laczkó János a legnagyobb sunyi szarkeverő a cégnél erre kaptunk információkat.
Rusznák úgy hülye ahogy van és buta is……Valaki duruzsol a fülébe gusztustalan gondolatokat és ő egyből ráharap….Jelentsük fel az jelentsük fel ezt majd én elintézem nyugodjon meg….Na és ki a duruzsoló ember hát nem más mint Laczkó János majd ő a rendőr haverjaival elintéz Rusznáknak mindent.
De Laczkó annyira hülye,hogy a végén ő került majd bíróság elé a ökör módon megírt feljelentései miatt….
A vége az egésznek az lesz,hogy majd Rusznákot is belerántja egy komoly ügybe. Végül is ez nem lenne baj. Kíváncsiak lennénk Laczkónak ezt,hogy köszönné meg Rusznák.
Szóval a szemét sunyi feljelentéseknek az értelmi szerzője Laczkó csak másokkal íratja azt alá a cég részéről utána meg ő a bíróság előtt mentegetőzik,hogy nem ő volt.
Laczkó egy jellemtelen szarházi,és mai napig is pletykája kifelé az információkat arról,hogy áll a nyomozás a Brfk Gazdaságvédelmi osztályán.

Előbb utóbb úgyis eléri Laczkót is a végzete…….
Sírt A.Robis bírósági meghallgatásán,hogy nem adja meg az adatait mert fél,hogy megfenyegették őt. Fent van a háza az interneten és ő fél….
Talán úgy kellene élned viselkedned az emberekkel,Laczkó,hogy ne kelljen félned.
Amúgy senki nem fenyegetett meg mert inkább sajnálunk mert egy primitív vidéki paraszt vagy. Egykori volt rendőr létedre olyan feljelentéseket írsz emberek ellen,hogy még neked lesz bajod később belőlük!!!!!!!
A belőlük-et direkt írtuk többes számba……
Gondolkozz….
A.Robi ügye csak a kezdet volt számodra Laczkó!!!!!!!!!

Nincsenek megjegyzések: