2010. március 4., csütörtök

MI a Rendőrök bizonyítékai a csókosok ellen:


A boltosok ellen a rendőrök bizonyítékai az alábbiak:

1. Duka József által leadott 2008.junius illetve decemberi lista.
2. Sanci telefonjában megtalált csókosok telefonszámai.
3. Azt egyik parkolóőrnél a házkutatás során megtalált csókos lista.
4. Sanci és Cuccos híváslistája amiben a csókosok telefonszámai szerepelnek.
5. A rendőrök kint voltak a munkaterületeken és figyelték a csókosok autói hol és mikor állnak és parkoltak-e díjfizetéssel.

Nos ezek a bizonyítékok a csókosok ellen illetve elképzelhető,hogy vannak a rendőrségnek videó felvételeik a boltokról,ahogy oda napi rendszerességgel bejártak,bejárnak a parkolóőrök.

Ezek alapján is gyanúsították meg őket,mert ezek a közvetlen bizonyítékok már az alapos gyanút megerősítették.
Illetve Sanci elfogása az együttműködő boltosok segítségével…..

Ezeket az infókat természetesen a Laczkótól tudjuk mert ha megtud valamit a rendőr haverjaitól a BRFK-tól egyből mindent,mindenkinek elmond….Hála istennek.

A boltosok amúgy két tűz között vannak ha bemennek a zsarukhoz akkor a vesztegetés bűncselekmény alól mentesülnek,de bosszúból elveszi tőlük a működési engedélyüket az önkormányzat….

Tehát a boltosok számára ez a választás áll fent vagy gyanúsított lesz vesztegetési ügyben és tovább dolgozhat a boltjában és megélhet belőle,vagy mentesül a vesztegetési ügy alól a feltáró tanú vallomásával,de akkor bezárhatja a boltját működési engedély hiányában.
Illetve ha feltáró tanú vallomást tenne és a boltjával valaki ezek után egy másik kerületbe költözne az vigyázzon,hogy olyan kerületbe költözzön ahol nem szocialista vezetésű a kerület,mert tuti,hogy Tóth,Bórszéki és Hiszékeny bosszúból oda is utána nyúlna.

Bár az a helyzet azt ígérték nem lesz semmi bajuk a boltosoknak….
Aztán mégis meggyanúsították őket sorban.
Ki tudja még kinek milyen videó felvételei vannak amiket esetleg még ideig nem vett elő???
Szerintünk mindenkinek az lenne a legjobb ha akit eddig még nem hívtak be de várható,hogy behívják magától menjen be a zsarukhoz és akkor mentesül. Ha meg ezután elakarják venni a működési engedélyét menjen a sajtóhoz,az ellenzékhez ők majd jó nagy balhét csinálnak ebből amire Tóth polgármesteréknek így a választások előtt nincs szükségűk és azt ne felejtsük ősszel meg jönnek az önkormányzati választások…..

Nincsenek megjegyzések: