2010. március 17., szerda

Rendőröket hozott pénz helyett a megzsarolt nő.

Akár több év börtönt is kaphat az a parkolóőr, aki 40 ezer forint kenőpénzt fogadott el Budapesten. A rendőrök tetten érték. A parkolóőr eredetileg 120 ezer forintra akart büntetni egy nőt, aki rokkantaknak fenntartott helyre parkolt az autójával. Felajánlotta azonban, hogy 40 ezerért eltekint a bírságtól. Mivel a nőnél nem volt elég pénz, másnapra beszéltek meg találkozót. A nő azonban szólt a rendőröknek.
A civil ruhás rendőrök lesből végignézték, ahogy kenőpénzt vett át, utána fogták el. A zsebében megtalálták a kenőpénzt is. Budapesten, a Budai vár aljában parkolt egy nő tilosban. A rokkant parkolóhelyre állt. Emiatt akarta megbüntetni őt az őr 120 ezer forintra. Felajánlotta azonban, hogy ha a nő zsebbe fizet, akkor harmadáért, 40 ezer forintért eltekint a büntetéstől. A nőnél nem volt elég pénz, így a parkolóőrrel másnapra beszéltek meg találkozót ugyanoda. A nő viszont szólt a rendőröknek, azok meg csapdát állítottak. És miután az őr átvette a kenőpénzt, elfogták. Súlyos büntetést kaphat.
A Centrum Parkoló Kft nem akart az ügyben nyilatkozni. A nőt, aki a parkolóőrnek beígért 40 ezer forint helyett a rendőröket hozta magával, nem fogják felelősségre vonni. Éppen azért, mert maga szólt a rendőröknek.


Nincsenek megjegyzések: