2010. március 24., szerda

DYNAMÓ:


Hello!


Nagy csönd van itt bent a cégnél…
Mindenki lapit fosik,talán készülnek a végre. Román csendben vissza van húzódva.
Itt szerintem már mindenki érzi,hogy vége lesz a dalnak hamarosan. Persze a Fidesz mindenhol azt kiabálja a médiákban,hogy leszámol az Mszp-s káderekkel. Nos ez tuti így lesz és akkor Rusznákék repülnek majd.
Már nincsenek reggeli eligazítások sem Laczkót is alig látjuk olyan ez az egész cég most mint egy rákos ember az utolsó órájában. Beletörődtek az elkerülhetetlenbe reméljük a melósokat az új kormány nem fogja bántani. Végül is a melósokra mindig szükség van. De emlékezzünk csak amikor Rusznák jött a céghez 2006-ban heteken belül a saját kádereire cserélt mindenkit először a vezetőkkel kezdte aztán jöttek a kis katonák később.
Ha a Fidesz meg akarja tisztítani a céget akkor sok embert ki fog innen rúgni az biztos a jó kis fél milliós fizetésű vezetők majd repülni fognak!!!
De ez legyen már az ő bajuk….

Bár a fene tudja 12 parkolóellenőrt OKJ tanfolyamra küldenek,mert csak így tudnak megfelelni a IX.kerületi pályázatnak. Hülye ez a Rusznák megbüntetik miatta a IX.kerületet
1 millióra szabálytalan pályázat kiírás miatt most meg újra pályázik.
Kaptunk új román gyártmányú Nokia telefonokat…Hi HI HI Biztos Moldvai is benne volt…..
Ígérték,hogy hamarosan PDÁ-kat is kapunk,illetve a Böp Kft fogja az új területeket kialakítani a IX.kerületben is…….
Nem tudom mire ez a fene nagy optimizmus,a médiában a csapból is nyíltan az folyik a Fidesz kinyír mindent Mszp-s kádert ezek meg még itt a jövőjüket tervezik…….

Nincsenek megjegyzések: