2010. március 24., szerda

Mégis volt szerződés

Két és fél héttel Antal távozása előtt írta alá a kommunikációs szerződést Balogh Zsolt vezérigazgató-helyettes a Sawyer Miller Group-pal. Antal ekkor betegállományban volt. A volt vezérigazgató a Magyar Nemzetnek azt mondta, hogy Demszky Gábor ajánlotta a céget erőteljesen a figyelmébe, és hogy néhány nappal ezután a szerződés – varázsütésre – az asztalára került. A cég elnöke rágalmazásért beperli a volt vezérigazgatót.
Antal Attila volt BKV vezérigazgató azt mondta, Demszky Gábor főpolgármester a Sawyer Miller Group-ot “erőteljesen a figyelmébe ajánlotta azzal, hogy ők majd megoldják a BKV kommunikációs gondjait.” Antal Attila szerint erről néhány nap múlva meg is kapta a szerződést.
Demszky Gábor annyit ismert el, hogy dícsérte a céget Antal Attilának, mert annyira rossznak tartotta a BKV kommunikációjat, de végül nem kötöttek velük szerződést.
A Sawyer Miller Group elnöke, Bruck Gábor is azt mondta szombaton, Antal Attila vezetése alatt nem kötött szerződést a BKV-val. Vasárnap kiderült, mégis kötöttek. Ez egy kommunikációs szerződés volt, két és fél héttel Antal távozása előtt írták alá. Igaz, nem a vezérigazgató írta alá, hanem a helyettese.
Kerestük Bruck Gábort, aki nem akart nyilatkozni, de azt mondta, a szerződés alírásakor Antal Attila már kórházban volt és nem ő hozta a döntéseket. A Fidesz az újabb BKV-botrányra reagálva azt mondta, egyik sem marad felderítetlenül.
A BKV volt vezetői közül jelenleg 3-vannak előzetesben, többen pedig gyanúsítottak.



Nincsenek megjegyzések: