2010. március 17., szerda

NINCS BOCSÁNAT!!!!!

Bocsássunk meg Rusznáknak,Takácsnak,Laczkónak,Moldvainak?????

Takácsnak mert zsarolta a beosztottait a korrupciós pénzekért,Mert másra kent olyan bűnöket amiket ő követett el. Aki nem fizetett neki zsebre és nem szállt be a zsebre fizető hálózatába a kirúgatta. A lecsukott kollégáin röhögött a hátuk mögött. Amikor forró lett a talaj átment egy másik parkolási céghez,hogy ott újrakezdje a dolgait. Sunyi módon a háttérből irányított és mozgatott mindenkit azt hitte ezt nem tudja senki?

Laczkónak mert mindenkit hazugságban tartott,hogy nem lesz semmi baj a régi rendőrségi kapcsolatain keresztül elintézi a dolgokat. Mert feljelentett embereket akiknek a családjaikat meghurcolták házkutatásokkal stb. Mit tehetett a dolgoktól pl:A.Robi,Pohárka,Sanci,Gyursi szülei gyermekei és Laczkó őket hurcoltatta meg.
Amikor Sanci elfogás reggelén kiküldte úgy dolgozni Sancit,hogy tudta délben Sanci letartóztatják… Amikor a mai napig Laczkó mindenkinek mindenről beszámol,hogy mi folyik a Brfk Gazdaság Védelmi osztályán….

Moldvainak amikor a legközvetlenebb kollégáiról egy hete megtudta,hogy kirúgják őket és nem szólt nekik. Amikor olyan embereket rúgatott ki akiktől pár nappal előtte még zsebre leszedte a korrupciós pénzeket.

Rusznák Imre aki börtönbe küldte a saját beosztottait. Hány családot tett ő tönkre azzal,hogy kirúgta a családfőket. Mindenkit lenéz lebecsül. Csak az lehet amit ő akar különben ellenség az illető aki vele szembe mer fordulni. Mennyi szart csinál ő még az MSZP-nek.
Alapvetően leszarja,lenézi,lekezeli és állat számba vesz a beosztottait. Amikor meg lecsukják a négy beosztottját akkor ő büszkén dicsekedik vele,hogy ez az ő áldozatos munkájának köszönhető,mert szembe szállt a korrupcióval……


Ezek a fent említett személyeknek csak a fő bűneik sok többi mellett….
Ezeket meg kellene bocsátani???
Kizárt…..

Ki sajnálná ha megdögölne az egész Rusznák család?????
Vagy megdögölne Laczó vagy Takács????


Nincs kegyem és nem lesz kegyelem……
Nincs bocsánat!!!!


Nincsenek megjegyzések: