2010. március 24., szerda

Volt rendőr molesztált az iskolában

Nyugdíjas rendőr molesztált egy 12 éves kislányt az egyik kőbányai általános iskolában. A kihalt folyósóhoz csalta, majd fogdosta és simogatta. A biztonsági kamera felvette, hogy mi történt. A férfi egy kollégáját helyettesítette, csak pár napja dolgozott az iskolában. Az őt közvetítő cég ügyvezetője azt mondta, náluk megfelelt, ezért ajánlották. A szülők és az iskola is feljelentette a férfit, a rendőrség egyelőre még nem hallgatta ki és nem is vette őrizetbe.
A kihalt folyosóra csalta a 12 éves kislányt a portás és ott molesztálta: simogatta és fogdosta. Majd arra kérte, hogy erről ne beszéljen senkinek. Az iskola igazgatója, Sándor Zoltán azt mondta a Tényeknek, hogy egy kollégájától tudta meg, mi történt, azonnal odamentek a férfihoz, aki nem tagadott semmit. Az igazgató azt mondta: “odamentem, megkérdeztem, hogy mi történt, a férfi egyből bocsánatot kért és mondta, hogy ne tegyünk semmit, az ő érdekében. Mondtam, hogy ez nem így van, fogd magad innen, takarodjál ki, állj oda ki.”
Kiderült, hogy a biztonsági kamera mindent felvett, pedig a férfi direkt azért csalta oda a kislányt, mert azt hitte, ott nem látják meg. Pár napja dolgozott csak az iskolában, egy kollégáját helyettesítette. Egy biztonságtechnikai cég közvetítette ki, amelynek névtelenséget kérő ügyvezetője azt mondta: többször beszéltek a férfival, mielőtt felvették, aki korábban rendőr volt. Azt mondta: “az úriember alá lett vetve mindenféle vizsgálatoknak, ami ilyenkor szokásos, megfelelt az elvárásainknak. Egy nyugállományú rendőrről van szó, akit ugye nyugdíjaztak, dolgozni szeretett volna.”
A férfit az eset után ők is azonnal kirúgták, az iskola és a szülők pedig feljelentették. A rendőrségnél arra a kérdésünkre, hogy mi a véleményük arról, hogy egy volt rendőr molesztált, egy közleményt küldtek. Ebben azt írják: a Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága a kerületi ügyészséggel egyeztetve megrontás bűncselekmény elkövetése miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen az iskola feljelentése alapján. A kerületi Rendőrkapitányság az ismeretlen elkövető kilétének megállapítása és kézre kerítésének érdekében a szükséges intézkedéseket megtette.
Laczkó is volt rendőr!!!!!
Ha majd a Fidesz kibassza őt is a Böp Kft-től akkor majd ő is pedofilkodni fog…….
Ilyenek a volt rendőrök…Az egyik pedofil a másik egy parkolási maffia működében segédkezik.

Nincsenek megjegyzések: