2010. március 10., szerda

Balogh Zsolt személyesen adott át Hagyónak 15 milliót

Balogh Zsolt személyesen adott át Hagyónak 15 milliót

15 millió forintot személyesen adott át Hagyó Miklósnak - jelentette ki a BKV volt megbízott vezérigazgatója, aki minden más korábbi állítását is fenntartja. Balogh Zsolt a televíziók közül elsőként a hírTV Kontraszt című műsorának nyilatkozott a BKV-s ügyekről.
A korábbi megbízott vezérigazgató megismételte: 70 millió forint rajta, illetve Hagyó kommunikációs stábján - Horváth Éván és Lelovics Ottón - keresztül jutott el a volt szocialista főpolgármester-helyetteshez. 40 millió forintot a szentendrei utastájékoztatási rendszerre kifizetett pénzből, kétszer 15 millió forintot pedig két másik megbízás ellenértékéből osztottak vissza az MSZP-s politikusnak.

Balogh Zsolt - elmondása szerint - a pénzek útját Hagyóig tudta követni, de nem zárja ki, hogy a milliók a párthoz vagy pártokhoz is vándorolhattak. A volt BKV-s vezér megismételte: Hagyó Miklós mellett az SZDSZ-es igazgatósági elnök, Tóthfalusi György kéréseit kellett teljesítenie. Az erről szóló beszélgetésen Mesterházy Ernő, a főpolgármester főtanácsadója is jelen volt.

Balogh Zsolt azonban a nyomozás érdekeire hivatkozva nem árulta el, hogy milyen bizonyítékai vannak az ügyben.


http://www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=311967


Nincsenek megjegyzések: