2010. március 4., csütörtök

Laczkó átverte Cuccosékat

Laczkó János jól átverte Cuccost és Sancit is.
Megígért nekik mindent nem lesz baj dolgozzanak csak zsebre nyugodtan,nem esik majd semmi bajuk. Egyik nap annak idején Cuccos az öltözőben megjegyezte,hogy ő a Böp Kft-nél érinthetetlen illetve itt ő a főnök.
De miért volt ilyen biztos mert takács és Laczkó mindent megígért neki majd Laczkó a rendőrségen elintéz neki mindent…
Ezért Cuccos és Sanci nyugodtan mert dolgozni.
Sanci amúgy gyanakodni kezdett de Takács megzsarolta őt ha ki mer szállni akkor lecsukatják őket…..
Laczkó teljesen tévhitben tartotta a két marhát aztán amikor úgy hozta a sors gondolkodás nélkül odadobta őket koncnak….De,hogy Gyursit és Gyíkot miért kellett feláldozniuk az a mai napig is érthetetlen.
Gyursi és Gyík aztán a légynek sem ártott soha ők rendes emberek voltak és jól ütöttek is.
Gyursi már vagy 9 éve a Böpnél dolgozott tisztességesen mindig sokat pótdíjazott és nem lazsált,nem pletykált és nem zsarolt senki.. Meg is hálálta neki a 9 évet a Böp azzal,hogy lecsukatták őt. Laczkó és Takács ennyire jellemtelen szemétláda pont egy 5 gyerekes család apát kellett feláldozniuk,hogy ők megúszhassák.
Gusztustalan féreg Takács,Laczkó,Moldvai és Rusznák reméljük Cuccos,Sanci és a többiek majd feldobják őket mit csináltak….
Zsarolták őket a zsebre pénzekért,ha akarták ha nem kellett nyomni a korrupciót különben kicsinálták volna őket…
Ugye a korrupció lényege az,hogy mindenki jól jár nos itt mindenki kivéve Takácsékat szarul járt parkolóőr és boltos is egyaránt.
A korrupciós bolton egyedül a Böp fejesei Takács,Laczkó,Moldvai és Rusznák jártak jó leszedtek egy csomó pénzt és semmi bajuk.

Tehát Laczkó nem csak a parkolóöröket,hanem a boltosokat is átverte.

Nincsenek megjegyzések: