2010. március 24., szerda

NAGY SZOCIS SIKKASZTÁS LEPLEZŐDÖTT LE A XIII.KERÜLETBEN!!!

8 milliós „szoci” WC – az ügyészség nyomozást indított.

Különösen nagy értékre elkövetett hűtlen kezelés gyanúja miatt rendelt el nyomozást az ügyészség összesen öt, XIII. kerületi önkormányzati felújítás kapcsán – jelentette be Spaller Endre, a kerület Fidesz-KDNP frakciójának vezetője. A politikus elmondta: a szóban forgó beruházásokat átlagosan 30-40 százalékkal árazták felül. A szerdai sajtótájékoztatón megjelent Hiszékeny Dezső, a XIII. kerület szocialista alpolgármestere, aki igaztalan vádaknak nevezte az elhangzottakat és közölte, az önkormányzat nem tud arról, hogy bármilyen nyomozás indult volna.

Elrendelte a nyomozást az ügyészség abban az öt ügyben, amelyben a XIII. kerületi Fidesz-KDNP frakció tett feljelentést még január közepén, az önkormányzat 2009-es felújításaival kapcsolatban – jelentette be szerdai tájékoztatóján a Fidesz kerületi frakcióvezetője. Spaller Endre megemlítette a Csata utcai sportcsarnok ügyét, ahol elmondása szerint az önkormányzat 8 millió forintból újította fel a létesítmény 10 négyzetméteres, mozgáskorlátozott WC-jét, de az összegbe már nem fért bele egy mozgáskorlátozott felhajtó. A politikus ezen kívül beszélt két gimnázium nyílászáró-cseréjéről összesen 80 millió forint értékben, egy óvoda 56 négyzetméteres mosdójának felújításáról 16 millióért, és egy másik óvoda homlokzat-, illetve teraszfelújításáról 52 millióért. A kerületi Fidesz szerint átlagosan 30-40 százalékkal árazták felül ezeket a beruházásokat. Jelenleg három további ügyet vizsgálnak, amelyekből szintén feljelentés lehet.

A Fidesz sajtótájékoztatóján megjelent Hiszékeny Dezső, a XIII. kerület szocialista alpolgármestere is, aki igaztalan vádaknak nevezte az elhangzottakat. Hozzátette: az önkormányzat nem tud róla, hogy bármilyen nyomozás indult volna ezekben az ügyekben. A szocialista politikus szerint Spaller Endre az ügyészség nevét felhasználva próbál kampányolni.

Hiszékeny Dezső rágalomnak nevezte, hogy a sportcsarnokban 8 millió forintért újított volna fel az önkormányzat egy 10 négyzetméteres WC-t mozgáskorlátozottaknak. Hozzátette: egy 32 négyzetméteres vizesblokkot és egy 52 négyzetméteres helyiséget újítottak fel az összegből. A szocialista politikus beszélt arról is, hogy az egyik megemlített óvodában a gyermekmosdó felújítása valójában hat gyermek és egy felnőtt vizesblokkot jelent, benne mosdókkal, WC-vel és zuhanyzókkal. A másik óvodában pedig 52 millió forint helyett mintegy 37 millióba került a beruházás. Az alpolgármester közölte: nem árazták felül ezeket a felújításokat.


http://www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=313474


Tényleg nagy lehet a para a 13.kerületi Mszp-nél ha a Fidesz sajtótájékoztatójára elmegy a hazaáruló,kommunista Hiszékeny.
Nem baj,hogy 8 millió lette a WC de akkor legalább lehúzhatnák rajta Tóthékat,Hiszékenyt és Rusznákot…..
Nem zörög a haraszt ha nem fújja a szél.
Eddig a XIII.kerületben a Fideszt a nagy Mszp-s képviselők semmibe sem vették.
Most meg hirtelen ott vannak a sajtótájékoztatójukon a legszemetebb,kommunista,mocsok képviseli őket a XIII.kerületi Mszp színeiből Hiszékeny Dezső személyében.
Hiszékeny Dezső még a kommunista,hazaárulók között is a legaljasabbak közé tartozik,erőszakos hazaáruló viselkedésével….
Tóth és Bórszéki is egy tolvaj kommunista disznó,de nekik legalább van valamennyi agyuk és intelligenciájuk,és tudnak viselkedni,velük szemben a buta bunkó,tapló Hiszékeny nem.
Gusztustalan dolog,hogy a Mszp egyik legerősebb bástyáját a XIII.kerületet is meglopja az Mszp……

A parkoló autósokat meglopni sem szép dolog,de iskolákat meglopni egyszerűen gusztustalan. Úgy látszik,ahogy közeledik a vég az MSZP számára úgy egyre mélyebbre süllyednek és nem válogatnak az eszközökben a cél csak az,hogy lopni tudjanak.







Hiszékeny Dezső XIII.kerületi alpolgármester másnap így próbálja megmagyarázni a MTV-ben gyáva tettükek. Miért is jó az a kerületnek ha ők lopnak tőlük.

Nincsenek megjegyzések: